Professionals in
Insurance & Finance

Wat is leasing?

Leasing is een financieringsvorm die ondernemers gebruiken voor de aanschaf van bedrijfsmiddelen. Een auto leasen is heel gebruikelijk, maar de toepassing van lease is veel breder: machines, computers, voertuigen, installaties, Profins kan voor alle denkbare activa een leaseconstructie verzorgen. Als intermediair vinden wij de leasemaatschappij met het beste aanbod in uw specifieke situatie. Ook als u een ongebruikelijk asset wilt leasen, wij vinden een optie.

Wat is het voordeel van leasing? 

Door een bedrijfsmiddel te leasen blijft er cashflow beschikbaar voor de bedrijfsvoering. Leasing spreidt ook de investeringskosten, door de maandelijkse betaling houdt u als ondernemer overzicht. Gebruik van een leaseconstructie betekent ook dat een bedrijf regelmatig kan investeren in de nieuwste technologie. Zonder daarbij risico’s te lopen: de machine, het vervoermiddel of apparaat is zelf het onderpand voor de financiering.

De meerwaarde van Profins?

Onze onafhankelijke positie: we vinden het voor u meest gunstige leasecontract en nemen ook andere financieringsvormen mee in ons advies mee.

Neem contact op!

15 + 1 =

Profins B.V.

Susternemear 23, 8927 AJ Leeuwarden
06 4772 7277
info [at] profins.nl

KvK: 75351307
IBAN: NL71 RABO 0347 6444 49
BTW: NL860249402B01