Professionals in
Insurance & Finance

Ervaren adviseur en intermediair
in zekerheden

Profins (Leeuwarden, Friesland) is dé landelijk actieve all finance specialist voor bedrijven en ondernemers. Als onafhankelijk adviseur en intermediair zijn wij gespecialiseerd in:
» Asset based finance: het werkkapitaal van uw onderneming vergroten zonder gebruik te maken van bancaire financiering. De snelste en meest solide manier om de kapitaalspositie te versterken is uw uitstaande vorderingen incasseren. Dit kan via factoring en kredietverzekering. Profins vindt de voor uw bedrijf beste constructie.
» Leasing: een auto leasen is alledaags, maar er zijn veel meer assets te financieren, waarbij de te leasen kapitaalgoederen de zekerheid zijn. Profins vindt ook voor machines, installaties en werktuigen de beste leaseconstructie.
» Maatwerk financiering: een financiering voor werkkapitaal of de aankoop van grond of vastgoed, Profins kijkt verder en breder naar de mogelijkheden. Ook als er sprake is van herfinanciering. Als onafhankelijk adviseur nemen we ook andere oplossingen dan een reguliere lening in de beschouwing mee.
» Zakelijke schadeverzekeringen: om de continuïteit van uw bedrijf te beschermen is risicomanagement belangrijk. Profins brengt de risks in kaart en brengt risico’s die u niet zelf kunt dragen onder in een maatwerk pakket schadeverzekeringen.

Profins is in 2019 opgericht door Natanaël Zijlstra. Na een veelzijdige loopbaan bij marktleiders in factoring en kredietverzekering zette hij de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Vanuit de drijfveer om in de complexe wereld van fintech een persoonlijk adviseur te zijn voor grote en kleine bedrijven. De aanpak van Profins? Actief betrokken bij de onderneming en de ondernemer, persoonlijk bereikbaar voor antwoord op vragen en altijd op zoek naar het beste resultaat.

Maak op LinkedIn nader kennis met de werkervaring van Natanaël Zijlstra.
Of nog beter: maak persoonlijk kennis via een afspraak.

Neem contact op!

5 + 8 =

Profins B.V.

Susternemear 23, 8927 AJ Leeuwarden
06 4772 7277
info [at] profins.nl

KvK: 75351307
IBAN: NL71 RABO 0347 6444 49
BTW: NL860249402B01