Professionals in
Insurance & Finance

Waarom zakelijke schadeverzekeringen zo belangrijk zijn

MIeder bedrijf loopt risico’s die een ondernemer zelf niet of niet voldoende kan dragen. Om die af te dekken is het afsluiten van zakelijke schadeverzekeringen nodig. Zo komt de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar bij een onverwachte tegenslag. Welke verzekering en welke dekking nodig is? Dat verschilt per onderneming en daarom start Profins met advies op het gebied van risicomanagement.

Onze adviseur spreekt alle verzekeringen die binnen riskmanagement passen door met u als ondernemer. Verzekeringen die aan de orde komen? Onder meer de bedrijfsschadeverzekering, brandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, bedrijfsvoertuigverzekering en rechtsbijstandsverzekering. Maar wellicht heeft uw bedrijf door de aard van uw productieproces of ligging wel risico’s die niet direct onder één van deze polissen vallen. Dan vindt Profins een oplossing om ze tóch te verzekeren.

De meerwaarde van Profins?

Kennis, ervaring én een onafhankelijke positie als intermediair. Wij stellen het pakket schadeverzekeringen samen dat past bij uw situatie.

Neem contact op!

6 + 12 =

Profins B.V.

Susternemear 23, 8927 AJ Leeuwarden
06 4772 7277
info [at] profins.nl

KvK: 75351307
IBAN: NL71 RABO 0347 6444 49
BTW: NL860249402B01